نوشیدنی بین المللی گوارا
میخک ۶ عدد هل ۷عدد چوب دارچین ۲ عدد زنجبیل ۲ حلقه پودر رازیانه ۱ قاشق غذاخوری آب ۲ پیمانه شیر ۲ پیمانه چای سیاه ۱ قاشق غذاخوری یا ۲ عدد چای کیسهای عسل
1- کلیه مواد به غیر از چای، شیر و عسل را درون ظرفی ریخته و به آرامی به مدت ۱۰ دقیقه حرارت می دهیم.
2- سپس چای را اضافه کرده و اجازه میدهیم به مدت ۵ دقیقه حرارت ببیند.
3- سپس شیر داغ را به آن اضافه کرده و از روی حرارت بر میداریم.
4- چای ماسالا را از صافی عبور داده و در لیوان و یا فنجان مناسب سرو میکنیم.