شیک و مجلسی
تخم مرغ ۴ عدد کره نرم شده ۱ پیمانه پودر شکر ۱/۲ پیمانه آرد ۲,۱/۴ پیمانه پودر دارچین و پودر قند به مقدار لازم پوست لیمو ترش خرد شده ۱ قاشق غذا خوری آب لیمو ۱/۲ پیمانه شکر سفید 1.5 پیمانه
۱- برای تهیه پای لیمو، ابتدا فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
۲- در یک کاسه، پودر شکر و 2 پیمانه از آرد را باهم مخلوط کنید.
۳- کره و یا مارگارین را به مواد اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا خمیری شکل شود. ۴- خمیر آماده شده را در سینی مخصوص فر پهن کنید و به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شود، در فر بگذارید. (می توانید به جای این خمیر، از خمیر پای نیز استفاده کنید.)
۵- تخم مرغ، شکر، 4 قاشق غذا خوری باقیمانده آرد، آب لیمو و پوست لیموی خرد شده را با هم خوب مخلوط کنید و به مدت حداقل 1 دقیقه هم بزنید.
۶- مخلوط را بر روی خمیر بریزید و 20 دقیقه دیگر پای لیمو را در فر قرار دهید.
۷- آن را از فر خارج نموده و بعد از اینکه کمی سرد شد، برش داده، با پودر قند و یا دارچین تزئین نموده، سرو کنید.