غذای سنتی و خوشمزه گیلانی
مرغ خرد شده سبزیهای معطر شامل جعفری گیشنیز تره ریحون نعنا مرزه شنبلیله نمک و فلفل و زردچوبه سیر اب نارنج یا ابغوره لپه
ابتدا سبزی خرد شده را سرخ کرده وکنار میگذاریم سیر را کوبیده و با مرغ و لپه تفت میدهیم. و زردچوبه رو هم تفت داده نمک رو اضافه می کنیم و. سبزی سرخ شده رو هم ریخته میذاریم بپزه حدود یک ربع مانده به اتمام پخت ابغوره یا اب نارنج رو می ریزیم و فلفل سیاه هم افزوده و بعد از جا افنادن نوش جان می کنیم این خورشت حیلی خوشمزه و مجلسیه و همه خوششون میاد⛳️