شیرینی مخصوص عید نوروز
▪️کره یا مارگارین 125 گرم ▪️ تخم مرغ 1 عدد ▪️پودر شکر 1 پیمانه ▪️نشاسته 1/2 پیمانه ▪️پودر قهوه 2 قاشق غذا خوری ▪️اب جوش 1 قاشق غذا خوری ▪️ارد حدود 2 و 1/2 پیمانه ▪️کاکائو 2 قاشق چای خوری ▪️بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری ▪️وانیل یک قاشق چای خوری
🔸نسکافه رو با اب جوش مخلوط میکنیم میگزاریم کنار. کره و تخم مرغ و پودر شکر و نشاسته + نسکافه و کاکائو رو همه رو مخلوط میکنیم تا مواد یکدست شود حالا ارد رو کم کم میریزیم بکینگ پودر و وانیل رو هم اضافه میکنیم .
🔸خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود.خمیر نباید زیادی سفت و یا زیادی نرم شود . باید بتوانید به راحتی به آن شکل دهید از خمیر گوله هایی اندازه گردو جدا میکنیم و بیضی شکل میدیم و با فاصله میچینیم داخل سینی فر و با یک خلال دندون وسط خمیرها رو شکل میندازیم.
🔸سینی رو داخل فر روی 180 درجه سانتی گراد 350 درجه فارنهایت میزاریم به مدت 20 - 25 دقیقه پخته شود.من 15 دقیقه برداشتم که بسکوییتی نشه
🔴نکات🔻🚨
♦️فرقی نداره از چه نوع نشاسته ای استفاده کنید چون در نهایت نتیجه کار با هر نوع نشاسته ای یکی هست .حتما باید پودر شکر استفاده کنید.چون جذب اردها باهم متفاوت هست اگر خمیرتون خیلی نرم بود میتونید تا نیم پیمانه ارد هم به خمیر اضافه کنید