غذای چند دقیقه ای (سوپ قارچ )

سوپ قارچ در عین مغذی بودن، جزو غذاهای چند دقیقه ایست و خیلی سریع اماده میشه و مورد علاقه ذایقه هایی است که سوپ های کرمی دوست دارند….. برای ادامه مطلب کلیک کنید

صندلی خودرو

مواد لازم :

قارچ 4 عدد بزرگ
ارد 1/2 1 قاشق غذاخوری
کره 1/2 1 قاشق غذاخوری
شیر 1 لیوان
پودر انواع پنیر دلخواه ، من از بری استفاده کردم
.


طرز تهیه :


قارچ ها را با دقت و به ارامی شسته ، خشک کرده و اسلایس کنید. ارد و کره را روی حرارت ملایم تفت بدید تا عطر کره و ارد رو استشمام کنید. نیازی نیست که ارد طلایی شود.همینکه شروع به حباب زدن کرد کافیست. شیر را کم کم در حال همزدن ارد به ان اضافه کرده و صبر کنید تا جوش اید
قارچ هارا اضافه کرده در ظرف را نیمه باز بگذارید تا قارچها پخته و سوپ به غاظت دلخواه تون برسد
درمدت پخت حرارت را ملایم نگه دارید.و هرازگاهی هم بزنید تا ته سوپ بسته نشود به خصوص زمانی که مایع سوپ غلیظ تر شده. در موقع سرو میتوانید انواع پنیر تازه مثل پارمژان وچدار…. را داخل سوپ رنده کنید . یا کمی پودر پنیر روی ان بپاشید. سعی کنید سوپ را گرم سرو کنید واگرمجبورید سوپ را کمی نگه دارید برای استفاده دیر تر(مثلا در مهمانی) کمی ان را هم بزنید تا از حرارت بیفتد و به یک دمای ملایم برسد و یک تکه کیسه فریزری یا کلینگ را مستقیما روی سطح خود سوپ بخوابانید تا رویه نبندد. برخی قارچ را رنده کرده و به سوپ اضافه می کنند که کاملا اب انداخته و در سوپ حل میشود . من قارچها را چهار قاچ کردم تا تکه ای و کمی ابدار زیر دندان بیاد. اما متعادل ترین حالت اسلایس ان است . معمولا پودر پنیر (بری یا پارمژان) را که قابلیت ماندگاری طولانی دارد را در یخچال نگه میدارم ،و برای سوپ ها استفاده میکنم. نوش جان


منبع: mycookingincanada


مطلب قبلیسالاد تخم مرغ
مطلب بعدیگل کلم سوخاری
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه