درباره
تماس
همه مطالب
خانه
سبک زندگی
آشپزی
گل کلم سوخاری
بازدید:
1128
آشپزی
صادقی
گل کلم سوخاری از دسته ی فست فودهای سالم به حساب میاد. درسته که توی روغن فراوون سرخ میشه ولی حداقلش اینه که بی خاصیت نیست و ارزش غذایی داره. این روشی که من تو این پست میگم یه گل کلم سوخاری خیلی خوشمزه بهتون میده که شاید اگه کسی ندونه اصلا متوجه نشه که این کلمه. بو هم نمیده خیالتون راحت. ادویه ش هم زیره ست که فوق العاده طعم کلم رو خوشایند میکنه. اکثر دستورات دیدم که گل کلم رو خام سوخاری میکنن ولی به نظر من قبل از سوخاری کردن اگه تو آب جوش مدت کوتاهی بپزیدش فوق العاده خوشمزه تر میشه.
مواد لازم:
گل کلم ۱ عدد متوسط
پودر زیره سبز ۳ قاشق چایخوری
آرد ۱ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
سیر ۲ حبه
رب ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
شیر ۱/۴ پیمانه یا در صورت نیاز بیشتر
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:
گل کلم رو از وسط نصف کنید و خوب بشورید.
بعد به قطعات کوچیک تقسیم کنید. خیلی ریز نکنید. بذارید توی آبکش تا آب اضافه شون بره.
مقداری آب بذارید بجوشه، بهش نمک اضافه کنید. وقتی جوشید ۲ قاشق از پودر زیره رو به آب اضافه کنید.
گل کلم ها رو حدود ۲ دقیقه بذارید بجوشند. وقتی گل کلم رو توی آب جوش میندازید آب از جوشیدن میفته. به محض اینکه جوشید ۲ دقیقه یا یه کمی بیشتر بذارید گل کلم ها تو آب بمونن. اصلا نیازی نیست گل کلم پخته بشه یا خیلی نرم بشه. فقط در حدیکه خیلی سفت نباشند کافیه.
بعد آبکش کنید و بذارید کمی خنک بشن.
آرد، تخم مرغ، سیر رنده شده ( یا پودر سیر )، ۱ قاشق پودر زیره و رب رو درظرفی با هم مخلوط کنید.
خوب هم بزنید تا خمیر نرمی به دست بیاد. حالا با شیر رقیقش کنید. ابتدا همون ۱/۴ پیمانه شیر رو اضافه کنید اگه هنوز خمیرسفته آروم آروم شیر بهش اضافه کنید تا نرم و تقریباً روان بشه.
در شیرجوش یا تابه گودی مقدار زیادی روغن بریزید و روی حرارت متوسط بذارید خوب داغ بشه.
گل کلم ها رو در خمیر فرو کنید و بچرخونید تا خوب به خمیر آغشته بشن.
بالای ظرف بگیرید تا مایه اضافه شون بچکه.
سپس گل کلم ها رو در روغن داغ شده بذارید و اجازه بدید به مدت ۶ الی ۸ دقیقه خوب سرخ بشن. حرارت زیاد نباشه که نسوزن.
بعد هم در بیارید و روی دستمال آشپزخونه بذارید تا روغن اضافیشون خارج بشه.
داغ بخورید که خیلی خوشمزه است.
منبع: sarashpazbashi
مطلب قبلی
غذای چند دقیقه ای (سوپ قارچ )
مطلب بعدی
اردور نون و پنیر و گوجه و خیار و سبزی
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
کتلت مرغ
آش بلغور نیشابور
فیله مرغ استریپس
ته چین قارچ و اسفناج
تهچین گوشت و بادمجان
تهچین بادمجان
تهچین مرغ قالبی
آش دندونی با بلغور گندم
دال عدس جنوبی با گوشت
قیمه یزدی
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی