طرز تهیه کرم فندق

آماده سازی : 20 دقیقه
پخت : 10 دقیقه


صندلی خودرو

مواد لازم جهت تهیه کرم فندق برای 4 نفر :

فندق بو داده و خرد شده 60 گرم
شکر 30 گرم
وانیل 1/4 قاشق چای خوری
نمک 1/8 قاشق چای خوری
زرده تخم مرغ 2 عدد
خامه قنادی زده شده 160 گرم
شیر جوش 1 پیمانه
پودر ژلاتین 3 قاشق چای خوری
آب سرد 1/3 پیمانه


مرحله باز کردن ژلاتین:

پودر ژلاتین و شکر را با هم مخلوط کرده و سپس آب سرد را اضافه کرده و پس از 2 دقیقه روی بخار کتری قرار می دهیم تا ژلاتین در آب حل و شفاف شود.


طرز تهیه کرم فندق:

زرده تخم مرغ و نمک و وانیل و شکر را با همزن خوب می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود.
شیر جوش را اضافه کرده و سریع هم می زنیم تا تخم مرغ سفت نشود.
ژلاتین باز شده را اضافه کرده ، سپس به مدت 2 دقیقه روی حرارت مستقیم قرار می دهیم و با همزن دستی مخلوط می کنیم تا ته نگیرد.
بعد از این مدت از روی حرارت برداشته و مرتب هم می زنیم تا کمی از حرارت مایع کم شود
سپس فندق و خامه را اضافه کرده و داخل قالب مورد نظر ریخته و به مدت 3 ساعت داخل یخچال می گذاریم.


منبع : beryooni


مطلب قبلیآموزش تهیه قهوه ترک
مطلب بعدی درست کردن رولت کیک به این روش ...
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه