🔸برنج را 12 ساعت قبل از پختن خوب بشوييد و با 4-5 ليوان آب بگذاريد برنج خيس بخورد. آب را در قابلمه متوسطي ريخته و بگذاريد جوش بيايد، بعد برنج را اضافه كرده و آن را هم بزنيد تا بجوشد. كف روي آن را با كفگير برداريد و مرتب برنج را به هم بزنيد تا ته نگيرد.
🔸شعله را ملايم كنيد تا برنج بپزد. بعد شکر و زعفران را اضافه کرده؛ خلال بادام را شسته، يك ساعت قبل از ریختن داخل برنجها در گلاب خیس کرده تا طعم بهتری بگیرد و به شله زرد اضافه كنيد. چون شله زرد معمولاً زود ته مي گيرد، بعد از اضافه كردن شكر بايد مرتب هم بزنيد تا ته نگیرد.
🔸اگر احساس كرديد شله زرد شما كمي سفت شده، مي توانيد كمي آب جوش به آن اضافه كنيد و با شعله ملایم میگذاریم تا شعله زرد خوب بپزد .در اخر پخت درست قبل از خاموش کردن اجاق گلاب را افزوده چون افزودن زود هنگام گلاب باعث میشود زعفران کمتر رنگ بدهد . شله زرد آماده شده را در ظرفی كشيده و بعد از سرد شدن سطح آن را با خلال پسته و خلال بادام و دارچين تزئين كنيد و بگذاريد خنك شود.
🔸برای مدل قالبی شله زرد درست مثل شیر برنجمون عمل میکنیم دو قاشق پودر ژلاتینمون رو با اب بنماری کرده در مرحله اخر بهش اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم سپس داخل قالب مورد نظر ریخته و در یخچال میگذاریم بمدت ۵ ساعت تا کاملا ببندد .