🔸ابتدا شکر وروغن مایع وشیر وپودر کاکائو رو با همزن خوب بزنید تا شکر کاملا حل بشه بعد یک لیوان از مواد رو برمیداریم که بعد برای سس روی کیک به کار میاد.
🔸بعد تخم مرغها روهمراه وانیل یک به یک اضافه میکنیم و5تا 7 دقیقه میزنیم .
آرد رو با بکینگ پودر دوسه بار الک میکنیم بعد به مواد قبل اضافه میکنیم وبا لیسک در حد مخلوط شدن هم میزنیم زیاد هم نزنید تا پف کیک گرفته نشه.
🔸ظرف مورد نظر رو یا چرب ویا چرب وآرد پاشی ویا مثل من ارده بزنید ومواد کیک را داخل قالب بریزید ودر فر گرم شده در دمای 180 وبین 35تا 40 دقیقه بپزید 5دقیقه آخر گریل را روشن کنید تا روی کیک برشته بشه.
🔸از فر خارج کنید وهمون طور داغ برش بزنید وسس رو روش بدید بعد سرد شدن از داخل قالب خارج کنید.اگر نخواستید برش بدید میتونید سوراخهایی درکیک با خلال چوبی ایجاد کنید تا سس به داخل کیک نفوذ کنه.وجذب کیک بشه.