بستنی بیسکویتی

بستنی نوعی دسر منجمد است، که باید شامل حداقل ۱۰٪ چربی شیر باشد. مقدار این چربی می‌تواند از ۱۰ تا ۱۶ درصد تغییر یابد که معمولاً بستنی‌ها حاوی ۱۴٪ چربی شیر هستند، همچنین بستنی می‌تواند شامل دیگر انواع لبنیات مثل خامه باشد که به همراه مواد شیرین‌کننده و طعم‌دهنده تهیه می‌شود. اولین کارخانه صنعتی بستنی‌سازی جهان در سال ۱۸۵۱در مریلند، کار خود را آغاز نمود.

صندلی خودرو

مواد لازم :

بستنی (طعم دلخواه) 1 لیتر
بیسکویت (1بسته ساقه طلایی و یک بسته پتی پور) 2 بسته
دارچین 1قاشق چایخوری


طرز تهیه:

ابتدا بیسکویت ها را در آسیاب می ریزیم و آنها را پودر می کنیم و و دارچین را اضافه می کنیم و بعد بستنی را که تقریبا نیمه آب شده را اضافه کرده و خوب بهم می زنیم و مواد را در یک قالب ژله ای مطابق سلیقه ی خودمان می ریزیم و آ ن را به مدت 4 ساعت در فریزر قرار می دهیم و پس از بیرون آوردن از قالب آماده سرو است.


نکات:

1)در صورت تمایل میزان بیسکویت یا بستنی را تغییر داده و کم و زیاد کنید.
2)میتوانید مقدار خیلی کمی جوز هندی رنده شده هم به بیسکویت اضافه کنید.
3)در صورت تمایل دسر را بعد از آماده شدن بین بیسکویت ریخته و بعد سرو کنید.
4)این دسر را میتوانید با نان بستنی هم تهیه کنید.


منبع: sooran


مطلب قبلی گندمک یا گندم شیرین
مطلب بعدیبستنی یخی توت فرنگی با ماءالشعیر
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه