آبنبات چوبی مغزدار

آب‌نبات، به‌خصوص آب‌نبات شیرین از مخلوط غلیظ شکر با آب به‌همراه افزوزدنی‌هایی خوش طعم کننده و رنگ دهنده ساخته شده و بعضی مواقع منجمد می‌شود. کلمه‌ی کَندی از زبان ترکی و Qand (= قند) و (قندی) مشتق شده است. در آمریکای شمالی آب نبات به مجموعه‌ی متنوّعی اطلاق می‌شود که شامل آب نبات چوبی، آب نبات شکلاتی، مهلکآب نبات لیسی، تافی، پاستیل، آدامس، نوعی شیرینی خمیر مانند به نام مارش مالو (marshmallows) و شیرین بیان ،آب نبات ترش،آب نبات شور ،آب نبات سخت و غیره است.


صندلی خودرو

مواد لازم:

شکر 2 لیوان
آب 1 لیوان
اسانس و رنگ خوراکی چند قطره
چوب آبنبات چند عدد


طرز تهیه :

شکر و آب را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، هم بزنید تا شکر حل شود و آب شروع به جوشیدن کند سپس چند قطره اسانس و رنگ خوراکی مورد علاقه تان را اضافه کنید.
در این مرحله آبنبات را امتحان کنید ، چند قطره از ابنبات داخل اب سرد بیندازید اگر بافت آبنبات شکننده شد یعنی آماده است اما اگر در آب حل شد یعنی باز هم باید روی حرارت همزده شود.
ته سینی کاغذ روغنی قرار دهید ، چوب آبنبات را روی کاغذ بگذارید و برای مغز آبنبات هم از هر چیزی که دوست دارید استفاده کنید ( انواع مغزها ، برش های نازک میوه و … ) ، با قاشق به آرامی از مایه آبنبات روی مغز آبنبات بریزید ( این کار را به آرامی انجام دهید تا شکل دایره کامل شود ) ، میتوانید از قالب آبنبات هم استفاده کنید.پس از اینکه آبنبات خنک شد از قالب یا کاغذ جدا کنید ، برای نگهداری آبنبات را داخل بسته های نایلونی بسته بندی کنید و در دمای اتاق قرار دهید.


منبع:irancook


مطلب قبلیشکلات آجیلی
مطلب بعدی آشنایی با روش تهیه یخمک آلبالو
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه