مخصوص افطارهای ماه رمضان
▪️كره 140 گرم ▪️وانيل 1ق چ ▪️پودر قند 1/4 پيمانه ▪️تخم مرغ 1عدد ▪️آرد 1و1/4پيمانه
▫️خرما 300گرم ▫️پودر پسته 1 ق غ ▫️پودر گردو 1ق غ ▫️پودر هل 1ق چ ▫️پودر دارچين 1ق غ
🔸كره را ب دماي محيط رسانده و بعد همراه پودر قند و وانيل و تخم مرغ با دور كند همزن همزده تا كاملا پودر قند قاطي كره بشه بعد ارد رو اروم اروم اضافه كرده با نوك انگشت ورز ميدهيم خمير نرمي بدست مياد قالب تارت را چرب كرده اندازه گردو از خمير برداشته قالب قالب تارت پهن كرده بعد با چنگال چند جا سوراخ ايجاد كرده تا پف نكند بعد داخل فر ك از قبل روشن كرديم با درجه حرارت 180بمدت 20دقيقه قرار داده بعد از پخت از فر بيرون اورده ميزاريم خنك بشه بعد از قالب در اورده .
🔸هسته هاي خرما را گرفته با گوشت كوب له ميكنيم بعد تمام مواد را اضافه كرده با دست خوب ورز بدين بعد اندازه گردو برداشته توي دست گرد كرده توي پودر پسته يا نارگيل ميغلونيم و داخل تارتايي ك درست كرديم قرار ميدهيم.