🔸1-ابتدا خرما ها را شکاف داده هسته را خارج نموده و داخل آن یک عدد بادام قرار می دهیم. وقتی خرما ها آماده شد.
🔸2-در ظرفی شکلات + روغن + دارچین را مخلوط نموده به روش بن ماری شکلات را ذوب میکنیم.
🔸3-سپس خرماهای آماده شده را داخل ظرف شکلات زده و خوب کاور میکنیم تا کاملا با شکلات پوشش داده شوند.
🔸4-همه خرماها را شکلاتی نموده روی کاغذ روغنی میگذاریم تا کمی سفت شوند.
🔸5-کمی که سفت شدند پودر بادام و پسته می پاشیم.
🔸6-در لاینرهای شکلات قرار دهید
🔸7-به مدت 2 ساعت (یا تا زمانی که کاملا سفت شوند) در یخچال گذاشته تا کاملا اماده شوند.
⚫️نکات🔻🚦
1- مقدار های ذکر شده به اندازه 24 عدد خرما است میتوانید این مقدار ار کم یا زیاد کنید.
2- در رسپی از بادام درختی اتفاده شده میتوانید از پسته و گردو و فندق نیز استفاده کنید اما با توجه به گرمی هوا گردو را در این فصل پیشنهاد نمیکنم و بهترین گزینه پسته و بادام و فندق است.
3- استفاده از مغز پسته و مغز فندق دراین رسپی بسیار خوشمزه و خاص خواهد بود
4- داخل خرما ها را میتوانید با دو مغز هم پر کنید.
5- برای تزیین هم میتوانید از پودر فندق و پسته استفاده کنید ترکیب مغزها و نوع مغز انتخابی کاملا سلیقه ای است.
6- بجای پاشیدن پودر پسته در انتهای کار میتوانید کل خرما را درپودر های مختلف بغلطانید و هر کدام را با یک مغز پودر شده کاور کنید.
7- اگر زمان کافی ندارید میتوانید در فریزر نیز قرار دهید تا زودتر اماده شود
8- حتما 10 دقیقه قبل از سرو از یخچال خارج کنید.
9 - در رسپی از شکلات چیپسی استفاده شده / نوع شکلات انتخابی سلیقه ای است.
10- **ونکته آخر که بسیار مهم است . همونطور که در ابتدای دستور اشاره کردم استفاده از شکلات تلخ در این رسپی ارزش غذایی بالایی دارد.