پیراشکی کرمدار

خوشمزه و لذیذ



صندلی خودرو

مواد لازم:

▫️تخم مرغ.  ۲ عدد
▫️شکر نصف تا سه چهارم لیوان
▫️کره ۵۰ گرم 
▫️روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
▫️خمیر مایه دوق غ
▫️شیر داغ. نصف لیوان
▫️وانیل و هل مقداری
▫️آب ولرم (برای عمل آوردن خمیر مایه) کمتر از نصف لیوان
▫️دوحبه قند 
▫️آرد به میزان لازم (حدودا ۴ الی ۵ لیوان)
▫️کمی نمک 
 



مواد لازم میانی:

▪️ شیر دولیوان 
▪️شکر  نصف لیوان 
▪️نشاسته ذرت. کمتر از نصف لیوان  یا ۴ ق پُر
▪️وانیل و هل 
▪️ ۲۵ گرم کره
 



طرز تهیه:

🔸خمیر مایه رو با آب ولرم و دوحبه قند بزارید عمل بیاد 
دراین فاصله تخم مرغها شکر وانیل و هل  کره و روغن (کره آبشده و روغن مایع) و نمک رو خوب بزنید 

🔸شیر هم اضافه کنید و از سالم بودن خمیر مایه که اطمینان حاصل کردید به مواد تخم مرغیتون اضافه کنید و مخلوطشون کنید 
حالا نوبت الک کردن آردِ
کم کم آردو الک کنید  بعد اضافه کردن ۴ لیوان به تدریج ورز بدید(با دست)

🔸در اضافه کردن آرد اصلا زیاده روی نکنید  چون خیلی زود لطافت خمیر از بین میره 
حسابی ورز بدید دور ظرفتونو با حوله تمیزی بپوشونید  یه جای گرم بزارید  به مدت ۲ ساعت تا خوب عمل بیاد و حجم خمیرتون سه برابر بشه 
برای کرم میانی پیراشکی لازمه شیر و نشاسته وشکر هل و وانیل رو مخلوط کنید رو حرارت بزارید تا بجوش بیاد و مدام هم بزنید تا غلیظ بشه در آخر کره رو اضافه کنید و تمام 

🔸بعد دوساعت خمیرتونو به قطر یکو نیم سانت باز کنید و با قالب گرد برش بزنید (من از لیوان کمک گرفتم) تو سینی دیگه ای که حسابی آردپاشی کردید بچینید  و در آخر تو روغن داغِ داغ سرخ کنید . بعد از خنک شدن پیراشکیها رو برش بدید و از کرم خوشمزه ای که درست کردید به کمک ماسوره داخلشونو پُرکنید
 




مطلب قبلیچیز کیک موکا
مطلب بعدیکیک هویج
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه