🔸خمیر مایه رو با آب ولرم و دوحبه قند بزارید عمل بیاد
دراین فاصله تخم مرغها شکر وانیل و هل کره و روغن (کره آبشده و روغن مایع) و نمک رو خوب بزنید
🔸شیر هم اضافه کنید و از سالم بودن خمیر مایه که اطمینان حاصل کردید به مواد تخم مرغیتون اضافه کنید و مخلوطشون کنید
حالا نوبت الک کردن آردِ
کم کم آردو الک کنید بعد اضافه کردن ۴ لیوان به تدریج ورز بدید(با دست)
🔸در اضافه کردن آرد اصلا زیاده روی نکنید چون خیلی زود لطافت خمیر از بین میره
حسابی ورز بدید دور ظرفتونو با حوله تمیزی بپوشونید یه جای گرم بزارید به مدت ۲ ساعت تا خوب عمل بیاد و حجم خمیرتون سه برابر بشه
برای کرم میانی پیراشکی لازمه شیر و نشاسته وشکر هل و وانیل رو مخلوط کنید رو حرارت بزارید تا بجوش بیاد و مدام هم بزنید تا غلیظ بشه در آخر کره رو اضافه کنید و تمام
🔸بعد دوساعت خمیرتونو به قطر یکو نیم سانت باز کنید و با قالب گرد برش بزنید (من از لیوان کمک گرفتم) تو سینی دیگه ای که حسابی آردپاشی کردید بچینید و در آخر تو روغن داغِ داغ سرخ کنید . بعد از خنک شدن پیراشکیها رو برش بدید و از کرم خوشمزه ای که درست کردید به کمک ماسوره داخلشونو پُرکنید