🔸تخم مرغ ها را بشکنید و زرده و سفیده آن را از هم جدا کنید سپس سفیده تخم مرغها را که در ظرفی جدا ریخته بودید را با هم زن خوب بزنید تا به شکل کف سفید رنگ در بیایید باید سفیده را انقدر هم بزنید که وقتی ظرف را واژگون می کنیداز داخل ظرف نریزد
🔸سپس زرده تخم مرغ را همرا با شکر مخلوط کنید و خوب بزنید تا به رنگ کرم روشن در بیایدسپس به ترتیب روغن و هویج،وانیل ،رنده پوست لیمو یا پرتقال و دارچین و گردورا نیز به آن اضافه کنید و هم بزنید سپس سفیده تخ مرغ را به مخلوط اضافه کنید و با یک کفکیر چوبی آنرابه آرامی هم بزنید
🔸بکینگ پودر را با آرد مخلوط کنید و در آخر آرد را به مواد اضافه کنید و هم بزنید قالب کیک یا ظرف نسوزی را کمی چرب کرده وقدری آرد ته آن بپاشیدمایه کیک را به طور یکنواخت در آن ریخته و قالب را در طبقه فری که از قبل با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم شده است قرار دهید و اجازه دهید تا کیک به مدت۱ساعت بپزد بعد از پخت صبر کنید تا کیک سرد شود