حلقه مرغ و پیاز

خوشمزه و لذیذ



صندلی خودرو

مواد لازم:

▫️فیله مرغ - ۶ عدد
▫️پیاز - ۳ عدد بزرگ
▫️پودر سیر - ½ قاشق چای‌خوری
▫️پودر زنجبیل - ½ قاشق چای‌خوری
▫️نمک - به مقدار لازم
▫️فلفل سیاه - به مقدار لازم
▫️تخم‌مرغ (همزده) - ۲ عدد
▫️آرد سفید - به مقدار لازم
▫️آرد سوخاری پانکو (پولکی) - به مقدار لازم
 



طرز تهیه:

🔸۱)  پیاز را به تکه‌های درشت حلقه کرده و حلقه‌های بزرگ‌تر را جدا کنید.

🔸۲)  فیله‌‌ی مرغ را با سیر، زنجبیل، نمک و فلفل سیاه مزه‌دار کنید. با گوشتکوب چند ضربه‌ی آرام روی فیله‌ها بزنید طوری که فقط کمی باز شوند. سپس به صورت نوارهای باریک برش دهید. 

🔸۳)  دو حلقه پیاز را داخل هم بگذارید. یک نوار فیله‌ی مرغ را برداشته و دور پیاز شروع به پیچیدن کنید. وقتی نوار اول تمام شد نوار دیگری را اضافه کنید تا تمام دور پیاز پوشانده شود.

🔸۴)  در یک تابه‌ی گود مقداری روغن ریخته تا داغ شود. ابتدا حلقه‌ها را در آرد سفید بغلتانید، سپس داخل تخم‌مرغ و بعد داخل آرد سوخاری پانکو قرار دهید تا تمام سطحش پوشانده شود. حلقه‌ها را در روغن بیاندازید و با شعله‌ی متوسط مرتب هم بزنید تا طلایی شوند. روی ظرفی دستمال کاغذی گذاشته و حلقه‌ها را روی آن قرار دهید تا روغنش گرفته شود.
 




مطلب قبلیسیب زمینی پنیری کبابی
مطلب بعدیبال کبابی چینی با سس کوکاکولا
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه