خوشمزه و لذیذ
▪️بال مرغ حدود ۱۰ الی ۱۳ عدد ▪️کوکاکولا ۱ پیمانه ▪️سرکه سفید ۲ قاشق غذاخوری ▪️سویا سس ۱/۴ پیمانه ▪️سس کچاپ ۱/۲ پیمانه ▪️پودر زنجبیل ۱ قاشق غذاخوری ▪️سیر رنده شده ۲ حبه ▪️فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری ▪️پاپریکا نصف قاشق غذاخوری ▪️روغن مایع ترجیحا روغن کنجد ۲ قاشق غذاخوری ▪️کنجد بوداده برای تزئین ۱ قاشق غذاخوری
🔸تمامی مواد را با هم مخلوط کنید و بالها را به آن اضافه کنید(مرینیت کردن). به مدت ۳ الی ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا بالها مزه دار شوند.
🔸 آبکش را روی کاسه ای قرار دهید و بالها را در آبکش بریزید تا مواد اضافه از بالها خارج شوند . در تابه بزرگی کمی روغن بریزید و بالها را روی حرارت ملایم به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید تا طلایی و برشته شوند.بعد از ۱۰ دقیقه باقیمانده چاشنی را که از سبد خارج شده ، روی بالهای در حال تفت بریزید و به محض به جوش افتادن، در تابه را بگذارید و اجازه دهید ۵ دقیقه بالها بپزند، بعد از این تایم در تابه را بردارید و بالها را آرام زیر و رو کنید و مجددا در تابه را بگذارید حدود ۱۰ دقیقه دیگر اجازه دهید تا بالها خوب پخته شوند.
♦️برای سرو کمی کنجد بوداده روی آنها بریزید.
🔸برای تهیه جداگانه سس ؛ ۱ قاشق مرباخوری عسل را به تمامی موادی که برای چاشنی بال کبابی استفاده کردید ، اضافه کنید و درون قابلمه روی حرارت قرار دهید و تا جایی هم بزنید که غلیظ شود .
♦️این غذا کمی تند است شما میتوانید بنا بر میلتان فلفل را کم و زیاد کنید.
♦️میتوانید بجای سرخ کردن، بالها را به سیخ بکشید و روی آتش ذغال کباب کنید