ابتدا هندوانه را مطابق شکل برش بزنید تا سطحی صاف داشته باشید.
هندوانه را بصورت قاچ های 3 سانتیمتری برش بزنید و پوست آن ها را جدا کنید.
هر قاچ را به شکل مکعب های 2-3 سانتی ببرید.
با استفاده از قاشق یا اسکوپ بستنی داخل مکعب ها را به شکل گرد خارج کنید. خیارها را بشویید و ریز خرد کنید. برای زیبایی کار بهتر است پوست خیارها را نگیرید. چند برگ نعنا را روی هم قرار دهید، سپس برگها را تا کنید و با چاقوی تیز خرد کنید. به همین ترتیب تمام نعناها را ریز خرد کنید.
خیار ، نعنا، پنیر فتا خرد شده و روغن زیتون را در کاسه ای بریزید و با هم مخلوط کنید.
داخل هر مکعب هندوانه ای را با مخلوط پنیر، خیار و نعنا پر کنید. این فینگرفودهای مجلسی و زیبا را در ظرف مناسب بچینید و سرو کنید.
نکته :
سعی کنید از یک چاقوی تیز استفاده کنید تا نتیجه کار تر و تمیزتر باشد.