مخصوص طرفداران تیرامیسو
▪️تخم مرغ ۴ عدد، ▪️شکر ٢/٣ پیمانه، ▪️وانیل ١/٤ قاشق چایخوری، ▪️آب جوش ۳ قاشق سوپخوری، ▪️آرد١/٤ ١ پیمانه، ▪️روغن ١/٤ پيمانه، ▪️بیکینگ پودر ١/٢ قاشق چایخوری، ▪️پنیر ماسکارپونه ۴۰۰ گرم، ▪️خامه قنادی فرم گرفته ۱ پیمانه، ▪️پودر كاكائو ٢ قاشق غذاخورى ، ▪️پودر قند الک شده ۲ قاشق سوپخورى، ▪️پودر قهوه فوری ۱ قاشق چایخوری
🔸زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید. زرده تخم مرغ را به همراه شکر، روغن و وانیل بزنید تا مخلوط کرم رنگ و کشدار شوند. آب جوش را به تدریج اضافه و مخلوط کنید. در ظرف دیگری سفیده تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا کاملا فرم بگیرد و طی دو یا سه مرحله به تدریج به مخلوط زرده اضافه و با لیسک به آرامی هم بزنید تا یکدست شود. آرد و بیکینگ پودر و پودر كاكائو را مخلوط و دوبار الک کنید و طی سه مرحله به مایه کیک اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
🔸کف را با کاغذ مومی بپوشانید و مایه را داخل قالب به طور یکنواخت پهن کنید و داخل فر گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد حدود ۳۵ دقیقه بپزید تا طلایی شود. پس از این مدت اجازه دهید خنک شود سپس کیک را از قالب خارج و کاغذ روغنی را جدا کنید و به سه یا چهار قسمت مساوی برش بزنید.
🔸در ظرفی خامه قنادی را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.در ظرف دیگری پنیر ماسکارپونه را با پودر قند بزنید تا یکدست شود و خامه قنادی فرم گرفته را به آن اضافه و مخلوط کنید. پودر قهوه فوری را با ۱ پیمانه آب جوش مخلوط کنید.
🔸 یک لایه از کیک آماده شده را کف ظرف قرار دهید و با قلموی آشپزی مقداری قهوه روی لایه کیک بمالید و مقداری از مایه آماده شده روی آن بریزید و به صورت یکنواخت پهن کنید و لایه دیگر را روی آن قرار دهید.
🔸به همین ترتیب ادامه دهید تا لایه آخر با مایه تیرامیسو پوشیده شود. روی لایه آخر را با پودر کاکائو يا شكلات تزیین و قبل از سرو اجازه دهید کاملا خنک شود.