توت فرنگی ها را در مخلوط کنید و به شکل پوره درآورید.
خامه و شکر و رنده پوست لیمو رابا همزن برقی مخلوط کنید تا غلظت و ایستایی پیدا کند.
پوره را به آهستگی و کم کم به مخلوط خامه اضافه کنید و با لیسک و بصورت دورانی و آرام مخلوط کنید.
اگر به یک باره پوره را اضافه کنیدخامه آب انداخته و غلظت پیدا نمیکند.و ساعتی در یخچال بگذارید.
جام های کوچکی انتخاب کنید و در ابتدا کمی دسر وبعد تکه کوچکی کیک ترجیحا قرمز رنگ و دوباره با دسر جام را تقریبا سرخالی پر کنید.
حالا چند ق محلول ژله سردشده و توت فرنگی روی جام را پر کرده و تزیین کنید.