نانی خوشمزه و مقوی
آرد حدود ۳۵۰گرم شکر ۳ق غ تخم مرغ ۱عدد ماست ۵۵گرم شیر نصف پیمانه مایه خمیر ۱ق چ سرپر نمک یک هشتم ق چ روغن مایع ( من از روغن کنجد استفاده کردم) ۲ق غ پر وانیل کمی پودر هل مواد میانی ارده ی سفت (ته نشین شده) ۴ق غ شکر قهوه ای ۱۲۰ گرم کره ی آب شده ۵۰ گرم پودر گردو ۱پیمانه رو مال زرده ی تخم مرغ و یک ق غ شیر و یک ق غ روغن . رو مال بعد از پخت ۲ق غ عسل روان شده به روش بن ماری یا مایکروفر
مایه خمیر رو باشیر ولرم و یک ق چ از شکرمون رو حدود ۸دقیقه میگذاریم تا فعال شه. بعد ترکیب ماست و تخم مرغ و بقیه ی شکر و روغن و کمی وانیل و هل و نمک به آرد اضافه میکنیم (یادتون نره یک سوم از آرد و نگه دارید و کم کم اضافه کنین )و مایه خمیرم اضافه میکنیم و ورز میدیم و کم کم آرد اضافه میکنیم تا به دست نچسبه . حدود یک ربع ورز بدین ، بعد داخل کاسه ای که چرب کردین بزارین تا حجمش دو برابر شه( ۱ساعت تا ۱ساعت و نیم) بعد پفش رو بگیرین و به سه تا چونه مساوی تقسیم کنین و مواد میانی رو باهم مخلوط کنین . چونه اول رو گرد باز کنین و کمی ازمواد رو بریزین روش بعد چونه دوم رو هم باز کنین و بزارید روی چونه ی اولی ، بعد بقیه ی مواد رو بریزین و چونه سومی رو بزارید .و دورش رو بهم بدوزید . خمیر رو به صورت نوار ببرید و به صورت طناب بپیچید و به شکل گل در بیاریدش ودر قالب کاپ کیک که از قبل چرب و آرد پاشی کردید بزارید . دوباره ۲۰ دقیقه دیگه استراحت بدین و بعد با مخلوط زرده و شیر و روغن رومالش کنین . بعد در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید . وقتی از فر درآوردین عسل روان شده رو با فرچه روش بزنین.