کیکی خوشمزه و لذیذ برای عصرانه
4 تخم مرغ 4 استکان قهوه خوری شکر 1 استکان قهوه خوری آب گرم 1 لیوان آرد 4 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 2-3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 5 گرم وانیل شکری (شکر دار) 5 گرم بکینگ پودر
1 بسته پودر پودینگ وانیلی حاضری یا پودر کرم شانتی یا خامه قنادی یا هر کرم دیگه موز فندق خرد شده مقداری شیر
200 میلی لیتر خامه 200 گرم شکلات تکه تکه شده -
برای کیک، تخم مرغ هارو با شکر خوب بزنین، بقیه مواد رو اضافه کنید و مخلوط کنین، آرد و بکینگ پودر رو الک کنین و اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین.در فر گرم شده 180 درجه بپزین. بعد از سرد شدن، به حدود 24 قسمت تقسیم کنین و هر کدومو با کمی شیر سرد خیس کنید و روشون کرم یا خامه بزارین و موز بزارین.و روشونو با گاناش شکلاتی بپوشونین وبا فندق یا گردو اطرافشو تزیین کنید و بزارین یخچال. بعد با شکلات آب شده، تزیین کنید. برای گاناش، خامه رو گرم کنین و شکلات هارو اضافه کنین و 5 دقیقه صبر کنید بعد شروع کنین به هم زدن.