دسری خوشمزه و لذیذ
شیرنارگیل: 200 میلی لیتر شیر: 50 میلی لیتر تخم شربتی: 2 ق س عسل: یک الی 2 ق س پودر ژلاتین آموتیا: یک ق س
شیر نارگیل: 200 میلی لیتر پودر کاکائو: یک ق س (سرپر) شکر: 2 ق س دارچین (پودرشده): به مقدار لازم پودر ژلاتین: یک ق س
1. برای تهیه لایه تیره رنگ، شیرنارگیل، پودر کاکائو، شکر و دارچین را در ظرف مناسبی روی حرارت به جوش آورید. پودر ژلاتین را از قبل در مقدار کمی آب حل کنید و سپس به مواد اضافه کرده و هم بزنید. مقداری از این مخلوط را در قالب های مافین سیلیکونی بریزید و حدود 20 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
2. برای تهیه لایه سفیدرنگ، تمامی مواد به جز پودر ژلاتین را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید و قبل از به جوش آمدن مواد پودر ژلاتینی را که از قبل در مقدار کمی آب حل کردید اضافه کرده و هم بزنید. 3. این مخلوط را روی لایه تیره رنگ بریزید و حدود 15 الی 20 دقیقه در یخچال قرار دهید. بقیه مخلوط تیره رنگ را روی آن بریزید و حدود 3 ساعت (یا تمام شب) در یخچال قرار دهید تا دسر خودش را بگیرد. سپس سرو کنید.