عصرانه ای خوشمزه با مغز شکلات
یک چهارم پیمانه کره، مکعبی ۲ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای نصف قاشق چایخوری نمک نصف پیمانه آب ۱ پیمانه آرد ۱ قاشق چایخوری وانیل ۳ تا ۴ عدد تخم مرغ نصف پیمانه چیپس شکلات روغن سرخ کردنی مخلوط شکر و پودر دارچین
1-در یک قابلمه متوسط روی حرارت زیاد، کره، شکر قهوه ای، نمک و آب را با هم مخلوط کرده و اجازه دهید که بجوشند. 2- به محض اینکه کره کف کرد، شعله را کم کرده و آرد را اضافه کنید. 3- با استفاده از قاشق چوبی، خمیر را هم بزنید تا به شکل توپ در بیاید. 4-در این مرحله باید قابلمه را از روی حرارت برداشته و ۵ دقیقه آن را کنار بگذارید تا خمیر کمی خنک شود. 5- سپس عصاره وانیل و یکی از تخم مرغ ها را اضافه کرده و هم بزنید. سپس دو تخم مرغ باقی مانده را یکی یکی افزوده و هم بزنید تا یکدست شود. حالا باید آن ها را درون قیف قنادی بریزید. ماسوره سر قیف نیز باید ستاره ای بزرگ باشد. 6-در یک سینی نچسب، کمی روغن بزنید و یک دایره تو خالی از مواد را درون آن بگذارید. این کار را ۵ بار دیگر تکرار کنید. 7- روی سطح دایره ها چیپس شکلات قرار دهید و دوباره با استفاده از قیف، روی دایره ها، یک لایه دیگر خمیر بگذارید و مطمئن شوید که بین دو لایه فاصله ای باقی نمی ماند. 8- سینی را به مدت ۳ ساعت یا یک شب تا صبح درون فریزر بگذارید تا کاملا سفت شوند. 9-روغن را درون قابلمه داغ کنید تا دمای آن به ۱۷۵ درجه سانتی گراد برسد. 10-دونات ها را درون درون روغن داغ انداخته و سرخ کنید تا دو طرف آن طلایی شود. 11- با استفاده از دستمال کاغذی حوله ای، روغن اضافه آنها را بگیرید. سپس درون مخلوط شکر و دارچین بغلتانید.
12-دونات های شکری با مغز شکلات آماده سرو هستند.