شیرینی خشک مخصوص عید نوروز
آرد 170 گرم کره 70 گرم پودرقند 50 گرم تخم مرغ 1 عدد هل یا وانیل یک چهارم ق چ شکلات تخته ای ، پودر پسته،پودرنارگیل یا بادام برای تزیین
آردسفید رو دوبار الک میکنیم به دلخواه برای لطیف تر شدن شیرینی می تونیم یه قاشق ازش کم کنیم وبه جاش نشاسته ذرت آلمانی بزاریم ...کره و پودر قند را مخلوط کرده ، بعد تخم مرغ را اضافه کرده وانیل یا پودرهل را هم ریخته و آنقدر با همزن میزنیم تا جاییکه پف کند و حباب بزند .....بعد شروع میکنیم به اضافه کردن آردالک شده آرد را اضافه کرده و بعد با قاشق همزده تا خمیر یک دستی بدست آید وبه مدت نیم ساعت داخل یخچال بزارید....بعد از اینکه خمیر نیم ساعت توی یخچال موند بیرون میاریم بعد کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و بعد یک گلوله برداشته و بصورت لوله دراورده و به شکل نعل یا اشک دراورده وبا فاصله ی مناسب بچینید بعضی هاش رو به شکل نعل اسب و بعضی هاش رو با به هم نزدیک کردن دوقسمت پایین شیرینی به شکل اشک دربیارید.
زمان پخت بستگی به حرارت فرتون داره در فری که از قبل با درجه 180 ، گرم کرده اید بمدت 20 تا 25 دقیقه بزارین تا پخته شوند بعد از پختن شکلات تخته ای رو که به روش بنماری آب کردم بدون هیچی ، انتهای شیرینی را در شکلات زدم بعد می تونید با انواع پودرها و مغزها به دلخواه تزیین کنید .با این دستور حدود 30 عدد شیرینی به شما میده ...توی ظرف درب دار تا چند ماه توی فریزر می تونید نگهداری کنید.
شیرینی رو داخل قابلمه با فاصله بچینید دمکنی و شعله پخش کن بذارید با زمان ۲۰_۳۰دقیقه با حرارت کم بپزید. این شیربنی داخل کیک پز با زمان ۱۵_۲۰دقیقه پخته میشه . من مقداری رو داخل کیک پز و مقداری از شیرینیها رو داخل قابلمه پختم.