شیرینی مغزدار عربی
آرد ـ ـ ـ سه پیمانه کره ـ ـ ـ 250 گرم وانیل و هل کمی پودر شکر ـ ـ ـ نصف پیمانه گلاب ـ ـ ـ یک قاشق غذاخوری آب ـ ـ ـ یک چهارم پیمانه آرد سمولینا ـ ـ ـ 2 قاشق غذاخوری ( میتونی نزنید اگر نداشتید جایگزین همون آرد باشه ولی اگر بریزید با کمی تغییر در کیفیت روبرو هستید )
اگر آجیل استفاده میکنید مثلا پسته یا هرچیزی ـ ـ ـ دو سوم پیمانه پودر شده (ترجیحا درشت پودر شده و زیر دندون بیاد) پودر شکر ـ ـ ـ یک قاشق غذاخوری
کره آب شده ـ ـ ـ یک تا دو قاشق غذاخوری ( بسته به چربی آجیل مصرفی داره)
نود درصدِ آرد رو با سمولینا، پودر شکر و کره هم دمای محیط مخلوط کنید و با کمک سرانگشت و یا خمیر زن همزن به خورد هم دهید تا شبیه خورده نان بشه و آب و گلاب هم اضافه کرده من همیشه همه آرد رو نمیزنم چون سبک و سنگین داره ممکنه سه پیمانه خمیرم جمع نشه دو تا قاشق هم باز اضافه کنم ممکنه ته پیمانه سوم اضافه بیاد ،خمیر لطیفی هست نایلون بکشید روی کابینت محیط آشپز خانه منظورمه فقط در حدی که مواد میانی آماده بشه تو نایلون استراحت کنه کافیه بعد از خمیر بردارید کمی مواد میانی بریزید وسطش تو قالب فشار بدهید و قالب برگردونده بزارید تو سینی فر، فر از قبل گرم شده با حرارت 160_170 طبق معمول مثل شیرینی های خشک خودمون هست فر خیلی داغ لطافت شیرینی رو میگیره 20،25 دقیقه کافیه زمان پخت همین که زیرشون کمی طلایی بشه دربیارید و از حرارت افتاد در ظرف دربسته بگذارید ـ