پاناکوتا شکلاتی و وانیلی

دسری خوشمزه و لذیذ



صندلی خودرو

مواد لازم:

موادلازم برای قسمت شکلاتی:
200 میلی لیتر خامه 35%
50 میلی لیتر شیر
1 قاشق غذاخوری شکر
4 گرم ورقه ژلاتین
100 گرم نوتلا ویا هر کرم فندق شکلاتی
موادلازم برای قسمت وانیلی:
200 میلی لیتر خامه 35%
50 میلی لیتر شیر
1 قاشق غذاخوری شکر
3 گرم ورقه ژلاتین
1/2 قاشق چایخوری دانه لوبیای وانیل



طرز تهیه:


برای پاناکوتای شکلاتی،  ژلاتین رو داخل آب سرد نرم کنین، حداقل 10 دقیقه. داخل قابلمه کوچک، نوتلا، شیر، خامه و شکر رو بریزین و روی شعله متوسط بزارین و گرم کنین تا به نقطه جوش برسه، بعد از روی شعله بردارین و ورق های ژلاتین رو از توی آب بردارین و آبشو خوب بگیرین و به مخلوط اضافه کنین و خوب مخلوط کنین، بعد ظرف دلخواه رو کج بزارین و با دقت مخلوط رو توش بریزین، مواظب باشین به جاهای دیگه نخوره.بعد 2 ساعت بزارین یخچال تا خودشو بگیره.
برای پاناکوتای وانیلی،ورقه های ژلاتین رو داخل آب نرن کنین، حداقل 10 دقیقه. خامه ، شکر و شیر رو داخل قابلمه کوچک بریزین و روی شعله متوسط گرم کنین، بعد وانیل رو اضافه کنین و به نقطه جوش برسونین و بعد از روی شعله بردارین و ورقه های ژلاتین رو از آب دربیارین و آبشو بگیرین و به مخلوط اضافه کنین و خوب مخلوط کنین.بعد که مخلوط ولرم شد، ظرف رو از یخچال دربیارین و به طرف دیگه کج کنین و با دقت پاناکوتای وانیلی رو بریزین، مثل عکس.بعد حداقل 2 ساعت بزارین یخچال و بعد از بيرون آوردن ميتوانيد با انواع خامه ،سس شكلات ،دانه هاي قهوه يا ...تزئين نماييد
 




مطلب قبلیگردو طلایی
مطلب بعدیمافین فررو روشر
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه