برای قسمت پرتقالی:
2پیمانه اب پرتقال طبیعی تازه,1ونیم قاشق غذاخوری نشاسته ذرت و 1قاشق غذاخوری شکر رو داخل قابلمه مدام هم بزنین و بپزین تا غلیظ شه.
همه مواد کرم رو بجز وانیل وکره ,داخل قابلمه بریزین و مدام هم بزنین و بپزین تا غلیظ شه,بعد از روی حرارت بردارید و وانیل و کره رو اضافه کنین و مخلوط کنین. لیدی فینگرها رو از وسط نصف کنید و باشیر خیس کنید و داخل ظرفها سرو بزارین ,بعد روشون کرم ولرم شده رو بریزین ,بعدش قسمت پرتقالی رو که ولرم شده رو روش بریزین و بعد بزارین یخچال تا سرد بشه و بگیره بعد تزیین کنید.