عصرانه ای خوشمزه و لذیذ
خمیر مایه..... ۱ ق غ روغن مایع..... ۱/۳ پیمانه آب ولرم...... ۱/۲ پیمانه شیر ......۱ پیمانه شکر........۳۵ گرم نمک.......۱ قاشق مرباخوری آرد....... به مقدار لازم(خمیر کمی به دست بچسبد) سفیده تخم مرغ..... ۱ عدد رویه: زرده تخم مرغ ۱ عدد و ۱ ق غ شیر برای وسط خمیر: ۱۰۰گرم کره آب شده ۱/۲ پیمانه ارده گردو آسیاب شده ۱۰۰ گرم
ابتدا آب ولرم، و۱ ق غ از شکر و خمیر مایه را در ظرفی ریخته هم بزنید و 10 دقیقه استراحت بدید.سپس شیر وروغن مایع سفیده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و خمیر مایه عمل آمده را اضافه کنیدوبعد آرد ونمک را با کنترل بریزید و ورز بدید. باید قوام خمیر طوری باشد که کمی به دست بچسبد. روی خمیر را بپوشانید و 45 دقیقه استراحت بدید تا خمیر عمل بیاد. از خمیر 10 چانه جدا کنید و مجدد 10 دقیقه استراحت بدید. چانه ها را به اندازه بشقاب باز کنید و روی 5 چانه باز شده کره آب شده بزنید و روی هم بذارید و 15 دقیقه استراحت بدید سپس تا جایی که میتوانید باز کنید و از وسط برش بزنید...روی خمیر را ابتدا ارده ریخته وبا قاشق پخش کنید و بعد گردو را بریزید. سپس از عرض برش های باریکی بزنید و رول کنید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بذارید بقیه چانه ها را هم به همین شکل آماده کنید و 30 دقیقه داخل سینی استراحت بدید سپس زرده تخم مرغ بزنید و در فر 200 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که بپزید.