ابتدا شکر و آب رو مخلوط میکنیم و روی حرارت میگذاریم تا حل بشه سپس زعفرون آبکرده رو اضافه میکنیم من مقداری هل هم به شربت اضافه میکنیم سپس غلیظ که شد از روی حرارت برمیداریم و میگذاریم تا خنک شود.
برای تهیه خاگینه اول هویجها رو شسته پوست میکنیم سپس رنده ریز میکنیم و با دست خوب فشار میدهیم تا آبش گرفته بشه.سپس تخم مرغهارو با همزن خوب هم میزنیم بعد هویج رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم درآخر هم آرد رو که با بکینگ پودر الک کردیم رو اضافه میکنیم و هم میزنیم سپس هل و دارچین رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم.حالا نصف مواد رو توی قالب چرب شده میریزیم و مقداری گردوی خرد شده میریزیم سپس باقی مواد رو روش میریزیم و به مدت بیست دقیقه تو فری که از قبل به دمای ۱۷۰ گرم شده قرار میدهیم تا زمانیکه پخته بشه .بعد که از فر خاگینه هارو دراوردیم همانطور داغ شربت سرد شده رو روش میریزیم و میگذاریم تا کاملا به خوردش بره.