مخصوص طرفداران چیز کیک و پرتقال
بیسکویت پتی بور 1بسته کره 50 گرم پنیر ماسکارپونه 1 بسته خامه صبحانه 1بسته شکر 8 قاشق پودر ژلاتین دو قاشق ژله پرتقال 1 بسته
براي لايه پايين،صدگرم بيسكوييت رو خورد كردم و با پنجاه گرم كره ذوب شده مخلوط كردم و كف قالب ريختم و فشار دادم تا پرس بشه،،براي لايه سفيد خامه ای يك بسته پنير ماسكار پونه و يك بسته خامه صبحانه و هشت قاشق شكر (مقدارش دلخواهه) رو كمي با همزن زدم و دو قاشق مربا خوري پودر ژلاتين رو تو يك سوم پيمانه اب بن ماري كردم و بعد از خنك شدن به اين مايه اضافه كردم و مخلوط كردم و روي لايه بيسكوييت ريختم و تو يخچال گذاشتم تا كمي سفت بشه.براي لايه رويي یک بسته پودر ژله پرتقالیو آماده کردم و وقتی از دما افتاد ریختم رو لایه ی خامه ای و به مدت دو ساعت داخل یخچال گذاشتم.