درباره
تماس
همه مطالب
خانه
سبک زندگی
دسر و شیرینی
زبرا کیک
بازدید:
977
دسر و شیرینی
صادقی
ظاهری متفاوت از یک کیک برای عصرانه ای متفاوت
مواد لازم:
تخم مرغ .............3 عدد
شکر ...................1 پیمانه
شیر....................1 پیمانه
روغن مایع.............3/4 پیمانه
پودر کاکایو............3 قاشق غذاخوری
آرد......................3 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر...........1 قاشق مرباخوری
آرد.......................2 و نیم پیمانه
جوش شیرین...........1 قاشق مرباخوری
نمک......................1 پنسه
وانیل....................کمی
طرز تهیه:
اول تخم مرغ و شکر و وانیل را خوب زده تا حجمش دو برابر شود بعد روغن را اضافه کرده و باز هم میزنیم. آرد و بیکینگ پودر و جوش شیرین و نمک را که از قبل در سینی الک کرده و مخلوط کردهه اید در سه مرحله الک کرده در سه مرتبه همراه با شیر به مواد اضافه می کنید. دقت کنید ترتیبی داده شود که با آرد شروع بشه و با آرد هم تموم بشه.
مواد را در دو کاسه شیشه ای بریزید که خوب نصف شدنشو ببینید. به یکی از کاسه ها پودر کاکایو الک شده بریزید و به کاسه دیگر 3 قاشق آرد اضافه کنید. قالب را چرب کرده آردپاشی کنید. به ترتیب با دو ملاقه یک اندازه مواد را در وسط قالب بریزید. یک ملاقه مواد سفید و یه ملاقه مواد کاکائویی. تا مواد تمام شود. سپس قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه در طبقه وسط و به مدت 30 دقیقه بگذارید تا بپزد.
طرز تهیه:
اول تخم مرغ و شکر و وانیل را خوب زده تا حجمش دو برابر شود بعد روغن را اضافه کرده و باز هم میزنیم. آرد و بیکینگ پودر و جوش شیرین و نمک را که از قبل در سینی الک کرده و مخلوط کردهه اید در سه مرحله الک کرده در سه مرتبه همراه با شیر به مواد اضافه می کنید. دقت کنید ترتیبی داده شود که با آرد شروع بشه و با آرد هم تموم بشه.
مواد را در دو کاسه شیشه ای بریزید که خوب نصف شدنشو ببینید. به یکی از کاسه ها پودر کاکایو الک شده بریزید و به کاسه دیگر 3 قاشق آرد اضافه کنید. قالب را چرب کرده آردپاشی کنید. به ترتیب با دو ملاقه یک اندازه مواد را در وسط قالب بریزید. یک ملاقه مواد سفید و یه ملاقه مواد کاکائویی. تا مواد تمام شود. سپس قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه در طبقه وسط و به مدت 30 دقیقه بگذارید تا بپزد.
نکته:
میتوانید بعد از اینکه تمام مواد را به صورت یکی در میون داخل ظرف یختید با یک خلال دندون از کنار ظرف به سمت مرکز قالب بکشید و دوباره برگردید به کنار قالب تا تمام شود. به این ترتیب بالای کیک شبیه به یک گل بسیار زیبا در می آید.
توجه داشته باشید که زمان پخت بنا به ابعاد قالب و یا هر فری فرق میکند. پس در موقع پخت حتما حواستون به کیک باشد.
شیرین کام باشید.
گردآوری: تحریریه نیمکد
مطلب قبلی
کیک لیمو و نارگیل
مطلب بعدی
شکلات آلمانی بدون فر
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
داچ بیبی
کیک سیب خیس
کوکی اوتمیل
مافین شکلاتی
چیز کرامبل سیب
دونات خونگی
چیز کیک شکلاتی
کیک شکلاتی ماتیلدا
کیک کره ای موزی
کیک رولت موکا
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی