فر را روی 175 درجه سانتی گراد روشن کنید. قالب را چرب و آرد پاشی کنید . همه مواد را به دمای محیط برسانید. آرد ،پودر کاکائو، جوش شیرین ،بیکینگ پودر و نمک را الک کنید. سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کنید. شکلات را به روش بن ماری ذوب کنید. سفیده تخم مرغ را بزنید تا فرم گرفته وقتی ظرف را برمیگردانید از ظرف نریزد.
کره را همراه شکر و زرده های تخم مرغ بزنید تا رنگ آن روشن شود. حدود 5 دقیقه. وانیل را اضافه کنید. سپس شکلات مذاب سرد شده را اضافه کنید. مواد خشک را در دو مرحله اضافه کرده همه مواد را با همزن بزنید . آب جوش را اضافه کرده دوباره مواد را در حد مخلوط شدن بزنید. همزن را کنار گذاشته سفیده تخم مرغ را در دو مرحله به مواد اضافه کرده با لیسک یا کفگیر به خورد مواد دهید. دقت کنید مواد را باید به صورت دورانی هم زده از هم زدن زیاد خود داری کنید.
مواد کیک را داخل قالب ریخته به مدت 35 تا 40 دقیقه یا تا زمانی که بپزد داخل فر قرار دهید