عصرانه ای خوشمزه و لذیذ
1 کیلو ایرمیک(آرد سمولینا) 2 لیوان شکر 2 لیوان آب 3 قاشق چای خوری جوش شیرین برای کف سینی و روی تاتلی 2 قاشق غذاخوری پر شیره انگور را در 4 قاشق غذاخوری آب حل کنید مواد لازم برای شربت: 4.5 لیوان شکر 4 لیوان آب 4_3 قطره آب لیمو
برای شربت آب و شکر را بجوشانید و شربت با قوام متوسط آماده کنید سپس آب لیمو را اضافه کنید و اجاق را خاموش کنید و کنار بذارید خنک شود. برای تاتلی شام تمام مواد را در ظرفی بریزید و هم بزنید(این نقطه مهم است که خیلی ورز ندید فقط در حدی که مواد با هم مخلوط شوند هم بزنید. اینکار برای اینکه ایرمیک خمیر نشود و دانه دانه بماند مهم است) کف سینی از مخلوط آب و شیره انگور بزنید و خمیر را دو قسمت کنید و یک قسمت را در حالیکه دستتان را داخل ظرف آبی میزنید و خیس میکنید در کف قالب پهن کنید روی خمیر دارچین بپاشید و خمیر باقیمانده را داخل سینی پهن کنید.در آخر از مخلوط آب و شیره انگور روی خمیر بزنید و روی ظرف را بپوشانید و حداقل 2 ساعت استراحت بدید.سپس در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که سرخ شود بپزید.سپس از فر بیرون آورده شربت سرد را روی تاتلی گرم بریزی. نوش جان