اول از هر چیزی لازمه که بگم اگه میخواین شیرینی هاتون ترد و خوشمزه بشه به هیچ عنوان در اندازه و نوع مواد دستکاری نکنین.
میتونین به جای روغن جامد از نصف کره و نصف روغن جامد استفاده کنین و یا حتی کلشو روغن صاف قنادی بزنین.
برای شروع ابتدا روغن جامد و پودر هل و وانیل را مخلوط کرده تا یکدست شود. پودر قند را کم کم اضافه کرده و با دور تند همزن به مدت 10دقیقه خوب مخلوط می کنیم تا پوک و سبک بشه و رنگشم روشن
نشاسته ذرت رو اضافه و حالا همزن رو کنار میذاریم و با قاشق به همزدن ادامه میدیم.
آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکایو رو کم کم اضافه کرده و خوب ورز می دهیم(با نوک انگشتان ورز بدین تا خمیر به روغن نیفته)
دوستان نکته مهمی که وجود داره اینه که آرد رو به یک باره داخل مواد نریزید
ارام ارام و طی چند مرحله این کار رو انجام بدین تا اخر سر یه خمیری لطیفی به دست بیاد.
همچنین اگه دوست دارین شکلاتش بیشتر بشه به همون میزان که پودر کاکایو اضافه میکنید به همان اندازه هم از اردتون کم کنید.
خمیر آماده شده نیازی به استراحت نداره و میتونین بلافاصله بپزین.
کف سینی کاغذ روغنی انداخته و به اندازه یک گردو از خمیر برداشته در دست گرد می کنیم و با فاصله دو سانت از هم داخل سینی میچینیم.
شیرینی هامون رو داخل فری که از چند دقیقه قبل تر با دمای 175 درجه گرم کرده ایم، به مدت پانزده الی بیست دقیقه میپزیم...
زمانی که ته نون قندیامون سرخ شد فر رو خاموش میکنیم.
عزیزان روغن جامد را آب نکنید باید جامد باشه.