کیکی خوشمزه با عطر بسیار خوب زعفران
تخم مرغ متوسط سه عدد شكر نصف پیمانه آرد سفید قنادي دو پیمانه، شیر يك پیمانه روغن مایع يك سوم پیمانه گلاب يك چهارم پیمانه بيكينگ پودر دو قاشق مربا خوری وانيل يك چهارم قاشق چايخوری زعفران دمكرده غليظ دو قاشق غذاخوري
اول فرو روشن میکنیم رو درجه 170 تو ظرفی تخم مرغ ،شکر،روغن رو حسابی باهمزن میزنیم تا کرم رنگ بشه. زعفران،شیر و گلاب رو اضافه میکنیم..دوباره کمی هم میزنیم . آرد رو الک میکنیم پیمانه پیمانه لاب لاش هم میزنیم تا خوب مخلوط بشه. بکینگ پودر رو اضافه میکنیم و داخل قالب چرب شده و آرد پاشی شده میریزیم(قطرقالب 15سانتی ب ارتفاع10س) میریزیم،یک ضربه ب زمین میزنیم تا حباب بشه روش و هوای داخلش خارج شه. میزاریم تو فر طبقه وسط بمدت 40تا 50دقیقه. وقتی پخت میزاریم سرد بشه و ب دلخواه تزیین میکنیم. من اطرافشو برش نازک دادم ک زردی کیک دیده بشه . برای خالهای روش رنگ تیره از گاناش کاکائویی و برای قسمت روشنترش ،ک گاناش سفیدو باکمی پودر نسکافه قاطی کردم.