ابتدا تخم مرغ و پودر شکر را با همزن در حد سبک شدن و سفید شدن خوب بزنید.سپس در ظرفی ماست و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.تا پف کند.و بعد به مواد تخم مرغی روغن را اضافه کنید و سپس ماست را در حد مخلوط شدن بزنید.و در اخر نمک و هل را با ارد سه بار الک کنید.و مخلوط کنید نسبتا خمیر چسبناکه بدست میاد.موادو در ظرف در داری 2 ساعت در یخچال یا اگر عجله دارید نیم ساعت در فریزر قرار دهید.بعد از استراحت از مواد به اندازه یه گردوی بزرگ برداشته و داخل کنجد بغلطونید و با دست کمی پهن کنید در سینی کاغذ انداخته گذاشته .و در فر گرم شده 180 درجه به مدت تقریبی 20 دقیقه.قرار دهیدمواظب باشید .کلوچه هاتون تغییر رنگ ندهد.