با درست کردن این کرم خوشمزه میتوانید توی کاپ کیک ها استفاده کنید
تخم مرغ بزرگ ۱ عدد زرده تخم مرغ بزرگ ۲ عدد شکر ۱/۲ پ نشاسته ذرت ۱/۴ پ نمک ۱/۴ ق چ شیر ۲ پ عصاره وانیل ۱ ق چ کره ۵۵ گرم
۱. تخم مرغ و زرده ها رو به همراه شکر با همزن برقی میزنیم تا غلیظ شه. ۲. نشاسته رو اضافه و مجدد میزنیم تا کاملا حجیم و کرم رنگ شه ( این دو مرحله با هم نهایتا ۵ دقیقه). ۳. شیر رو روی حرارت میذاریم تا جوش بیاد و بعد همونطور که تخم مرغ هارو با همزن برقی میزنیم شیر داغ رو کم کم بهش اضافه میکنیم. وقتی کمی رقیق شد همزن رو خاموش و همه شیر رو یهو اضافه میکنیم و با لیسک مخلوط میکنیم. ۴. حالا کل مخلوط رو توی دیگ برمیگردونیم و روی حرارت میذاریم و مدام هم میزنیم تا غلیظ شه. ۵. وقتی غلیظ شد از کره رو اضافه و مخلوط میکنیم تا کاملا به خورد کرم بره و از حرارت برمیداریم و بهش وانیل اضافه میکنیم. ۶. حالا همونطور که داغه به یه کاسه منتقلش میکنیم و روشو سلفون میکشیم طوریکه سلفون روی خود کرم رو بگیره و به کرم بچسبه و حداقل واسه ۴ ساعت میذاریم تو یخچال تا کاملا خنک شه و بعد استفاده میکنیم.
این میزان کرمفیل برای حدود ۴۵ تا کاپ کیک مناسبه.