اول پودر ژلاتین با ابجوش حل کنید بعد به روش بنماری اگه حل نشد میتونید حل کنید شیرو شکرو خامه ووانیل بزارید به دمای جوش برسه و ژلاتین بنماری به مواد اضافه کنید بگذارید کمی سرد بشه حالا در همین موقع ژله پرتقال به روش دستور روی جلد اماده کنید و به جای اب سرد از شیر سرد استفاده کنید یا کمی بستنی تا رنگ.ژله پرتقالتون بهتر بشه حداقل نصف پیمانه بستنی یا شیر میخواد کمی که سرد شد
قالبتونو کمی چرب کنید با برس و باله بالای ماهی و دم ماهی به اندازه 4-5 قاشق از ژله مخلوط با بستنی یا شیر بریزید و بزارید داخل فریزر تا سریع ببنده . حدود ۲۰مین احتیاج داره بعد پاناکوتایی که اماده کردید به ارومی بریزید روی باله و دم ماهی و بلافاصله بگذارید داخل فریزر حدود ۲ساعت طول میکشه تا پاناکوتا داخل فریزر ببنده. بعد از اماده شدن میتونید ماهی از قالب جدا کرده و به جای چشمهای ماهی از مربای البالو استفاده کنید و جای چشمهاشو فیکس کنید ودوباره بزارید داخل فریزر تا۵مین پاناکوتا ژله شما امادست وبرای ماهی نارنجی این روش بالا رو شمابرعکس انجام بدید .