خوشمزه و لذیذ
کره ۱۷۵ گرم شکر ۱پیمانه سرخالی زرده تخم مرغ ۳عدد سفیده تخم مرغ ۱عدد آرد ۳پیمانه بکینگ پودر ۲ق م وانیل کمی شیر یک سوم پیمانه مارمالاد زردآلو یا توت فرنگی ۱پیمانه
کره گرم را با شکر و وانیل میزنیم تا کرم رنگ شه بعد زرده ها رو دونه دونه اضافه کرده و هم میزنیم. سپس یک سفیده را اضافه کرده و هم میزنیم بعد آرد و بکینگ پودر را که دوبار الک کردیم به همراه شیر اضافه میکنیم و ورز میدیم . خمیر این شیرینی از کیک سفت تر است. من کمی از خمیر رو داخل قالبای تارت ریختم و👇 یک چهارم از خمیر رو کنار گذاشته کمی آرد بزنین و با وردنه باز کنین و به صورت نوارهای یکدست ببرید و روی مارمالادها به صورت افقی قرار بدین . یک عدد زرده را با برس روی نوارها بمالید . ودر طبقه ی وسط فر با درجه حرارت ۱۸۰ از قبل گرم شده قرار بدین. بعد از پخت میتونین کمی پودر قند روش بپاشین.
میتونین به جای مارمالاد ، کرم فیل هم بزنین ، اونم عالییی میشه.