بیسکوییت یخچالی

مناسب برای عصرانه ها



صندلی خودرو

طرز تهیه:


٩٠ گرم كره+٧٥ گرم روغن صاف قنادى + ١٢٠ گرم پودر شكر رابا همزن ميزنيم تا كرمى و لطيف شود.سه  ق.چ شير خشك + دو عدد زرده تخم مرغ(معادل ٤٠ گرم) + يك چهارم ق.چ وانيل را اضافه و كمى هم ميزنيم. ١٥ گرم نشاسته ذرت + ٢٧٠ گرم آرد  را با پشت قاشق به خورد مواد بالا ميدهيم.خمير حاصل را بيست دقيقه در يخچال ميگذاريم و بعد بين دوتا كيسه باز ميكنيم و قالب ميزنيم،در فر ١٨٠ طبقه وسط تا تغيير رنگ زير بيسكوييتها ميگذاريم.
نكته:
١- اگر روغن صاف نداشتيد از ٩٠ گرم كره استفاده كنيد  يعنى در كل ١٨٠ گرم كره بزنيد.
٢- نشاسته ذرت هم با آرد ميتوانيد جايگزين كنيد.
٣- استفاده از شير خشك باعث تيره شدن رنگ بيسكوييتها ميشود و همچنين روى طعم آن تأثير دارد، كه قابل حذف است.
٤- اگر خمير حين كار ترك ميخورد يعنى آرد اضافى دارد،لذا بيست گرم آرد آخر را با احتياط اضافه كنيد.




مطلب قبلیپیروک مربایی
مطلب بعدیکیک چیپس کوکی شکلاتی
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه