مناسب برای عصرانه ها
۱۰۰ گرم کره بدون نمک ذوب شده ۲ سیب بزرگ، پوست کنده و خرد کنید ۱ ق غ آب لیمو ترش ۱/۲ پیمانه شکر ۱/۲ پیمانه شکر قهوه ای تیره ۱ تخم مرغ بزرگ ۱/۲ ق چ وانیل ۱/۲ ق چ بیکینگ پودر یک نیشگون نمک ۱/۲ ق چ پودر دارچین ۱/۲ ق چ پودر زنجبیل ۱ نیشگون پودر جز هندی ۱ و ۱/۴ پیمانه آرد گندم همه کاره
فر رو با ۱۸۰درجه سانتی گراد گرم کنید و یک قالب مربع ۸ اینچی رو چرب کنید و کاغذ گذاری کنید سیب های خرد شده رو داخل یه کاسه متوسط ریخته و آب لیمو رو بهش اضافه کنید. کاسه رو تکون بدید تا آبلیمو همه سیب ها رو بپوشونه. تو یه کاسه دیگه شکر ها، تخم مرغ و وانیل رو با هم مخلوط کنید تا کرمی بشه. کره رو کم کم اضافه کنید و همزمان ویسک کنید تا یکدست بشه. تو یه کاسه دیگه مواد خشک رو باهم مخلوط کنید. مخلوط آرد رو به مخلوط کره اضافه کنید و ویسک کنید. بعد سیب هار و اضافه کنید و فولد کنید تا همه سیب ها به مخلوط بلاندی آغشته بشن. خمیر رو داخل قالب بریزید و با یه لیسک سطحش رو یکدست کنید و برای ۲۴ تا ۲۷ دقیقه یا تازمانی که دورش طلایی بشه داخل فر بپزید. وقتی خنک شد برش بزنید و داخل ظرف در دار در دمای اتاق تا ۴ روز نگهداری کنین