واسه این ترایفل های خوشمزه اول کیکش رو آماده کردم،یه کیک شکلاتی و یه کیک وانیلی،که میشه از کیک آماده هم استفاده کرد.کیک هارو هم میشه پودر کرد هم میشه به تیکه های کوچیک و مربعی خرد کرد که من تیکه تیکه کردم.داخل جام ها اول یه لایه کیک ریختم توت فرنگی هارو که نازک برش داده بودم به دیواره جام چسبونده و وسطش خامه فرم گرفته،روی خامه یه لایه پودینگ موزی که خودم درست کرده بودم ریختم و دوباره روش کیک ریختم و توت فرنگی هارو به دیواره تکیه دارم و وسطش خامه و بعد پودینگ و دوباره کیک این کار رو انجام دادم تا جام پر شه،واسه 6_7ساعت گذاشتم یخچال تا کیک ها نرم بشن و مزه ها به خورد هم بره.واسه تزیین هم از خامه فرم گرفته،بریلو توت فرنگی و توت فرنگی استفاده کردم.
پ ن:از میوه های دیگه هم میتونین استفاده کنین ولی من توت فرنگی رو ترجیح دادم.
پ ن:داخل ترایفل از ژله توت فرنگی هم میشه استفاده کرد ولی من چون طعم ژله رو داخل ترایفل دوست نميدارم استفاده نکردم.هرچند که در رسپی اصلی ترایفل ژله وجود نداره.