مربایی خوشمزه و خوش عطر
یک لیوان آب و با یک کیلو شکر توی قابلمه میریزیم و میزارین روی حرارت متوسط. شکر که اب شد و شروع کرد به جوشیدن یک کیلو زرد الو رو که هسته اش و در اوردم ولی از وسط نصفش نکردم و به شربتمون اضافه میکنیم. نیم ساعت روی حرارت متوسط میزاریم تا غلظت پیدا کنه. من بادام و از هسته در اوردم و ریختم تو قابلمه. بعد یک قاشق آبلیمو اضافه میکنیم و در انتها کمی وانیل و حرارت و خاموش میکنیم . اگه شربتش زیاد بود میشه زرد آلوها رو جدا کرد و شربت و میزاریم کمی غلیظتر بشه. میزاریم یخچال تا خنک بشه خیلی لذیذه حتما امتحان کنین