نکات کیک اسفنجی


اگر می خواهید یک کیک اسفنجی خوش طعم درست کنید این نکات را فراموش نکنید.



صندلی خودرو


۱ – قالب را با کره آب شده چرب کنید. کمی آرد روی کره بپاشید و اضافه آرد را به بیرون بتکانید.(میتونید از روغن جداکننده هم استفاده کنید)

۲ – برای هم زدن شکر و تخم مرغ، از ظرف با دهانه باریک استفاده کنید تا مواد سریع تر حجم بگیرد.

۳ – استفاده از قالب های با کناره های بلند، مانع از ایجاد لایه ترد روی سطح کیک می شود.

۴ – مواد خشک را ۳بار الک کنید تا کیک سبک تر شود. هنگام الک کردن، الک را بالا بگیرید تا هوا وارد آرد شود.
5_ازتخم مرغ خنک استفاده کنید.




مطلب قبلیکیک کدو حلوایی
مطلب بعدیتارت به
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه