عصرانه ای خوشمزه و لذیذ با عطر و طعم به
برای خمیر: 175 گرم آرد 60 گرم شکر 75 گرم کره، سرد 3 زرده تخم مرغ 1 پنس نمک 5 گرم وانیل شکری
برای روش: 4 عدد به 1 لیوان شیر 1 لیوان شکر 5 گرم وانیل 1 قاشق چایخوری دارچین
آرد، شکر و کره رو داخل مخلوط کن، مخلوط کنین، زرده ها، نمک و وانیل رو اضافه کنین و ورز بدین تا جمع و جور شه،(میتونین یکدفعه همه موادو با هم ورز بدین، خودش اینجوری گفته بود، راحت)، بعد از خمیر به اندازه تخم مرغ بردارین و با سلفون بپوشونین و 30 دقیقه بزارین یخچال.در این حین خمیر رو باز کنین و داخل قالب تارت که چرب کردین و آرد پاشیدین، بزارین، بعد روشو با چنگال سوراخ سوراخ کنین و 30 دقیقه در فر گرم شده 180 درجه بپزین. برای پوره به، به هارو رنده کنین و بهمراه شیر و شکر، داخل قابلمه بریزین، روی حرارت ملایم بپزین تا نرم شن، دارچین و وانیل رو اضافه کنین و مخلوط کنین تا پوره شه.بعد بزارین سرد شه.بعد خمیری که یخچال بود رو دربیارین و برای تزیین روی تارت آماده کنین، بعد تارت رو از فر دربیارین و پوره به رو داخلش بریزین و با خمیر باقیمانده تزیین کنین و دوباره بزارین فر تا سرخ شه.