سسی خوشمزه برای تزیین انواع کیک ها و دسر ها و بستنی و حتی در کنار میوه های تازه
شکر يک پيمانه(دويست گرم)
کره شش قاشق غذاخورى(هشتاد و پنج گرم)
خامه نصف پيمانه(صد و بيست ميلى گرم)
شکر را در ظرفى روى شعله ملايم بذاريد تا ذوب بشه,هم نزنيد و فقط ظرفو تکان بديد تا بطور يکسان ذوب بشه و رنگش عسلى تيره بشه,بعد بلافاصله کره را اضافه کنيد, وقتى ذوب شد حرارت را خاموش و خامه را اضافه کنيد و سريع هم بزنيد تا يکدست بشه.اجازه بديد خنک بشه و بعد داخل شيشه بريزيد. سس کارامل در شيشه در بسته براى دو روز در دماى اتاق و دو هفته در يخچال ماندگارى داره. نكته:اگر بعد از اضافه كردن خامه(به علت سرد بودن خامه) موادتون سفت شد،يكم روي حرارت ملايم بذاريد و هم بزنيد تا يكنواخت بشه.
نکته: سس كارامل براي كيك ها و دسر ها خيلي كاربرد داره. حتي در كنار ميوه هاي تازه به عنوان سس و ديپ ميتونيد ازش استفاده كنيد. براي روي بستني هم عاليه.