سس کارامل

سسی خوشمزه برای تزیین انواع کیک ها و دسر ها و بستنی و حتی در کنار میوه های تازه



صندلی خودرو

مواد لازم:

شکر يک پيمانه(دويست گرم)

کره شش قاشق غذاخورى(هشتاد و پنج گرم)

خامه نصف پيمانه(صد و بيست ميلى گرم)



طرز تهیه:

شکر را در ظرفى روى شعله ملايم بذاريد تا ذوب بشه,هم نزنيد و فقط ظرفو تکان بديد تا بطور يکسان ذوب بشه و رنگش عسلى تيره بشه,بعد بلافاصله کره را اضافه کنيد, وقتى ذوب شد حرارت را خاموش و خامه را اضافه کنيد و سريع هم بزنيد تا يکدست بشه.اجازه بديد خنک بشه و بعد داخل شيشه بريزيد.
سس کارامل در شيشه در بسته براى دو روز در دماى اتاق و دو هفته در يخچال ماندگارى داره.
نكته:اگر بعد از اضافه كردن خامه(به علت سرد بودن خامه) موادتون سفت شد،يكم روي حرارت ملايم بذاريد و هم بزنيد تا يكنواخت بشه.

نکته: سس كارامل براي كيك ها و دسر ها خيلي كاربرد داره. حتي در كنار ميوه هاي تازه به عنوان سس و ديپ ميتونيد ازش استفاده كنيد. براي روي بستني هم عاليه.




مطلب قبلیرولت مارمالادی
مطلب بعدیمینی شکلات اولکر
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه