50 گرم کره رو ذوب میکنیم پودر بیسکوییت ها رو بهش اضافه میکنیم و 2 قاشق خامه صبحانه میریزیم ورز میدیم تا خمیری بشه توی سینی به صورت مستطیل پهن میکنیم نه زیاد نازک باشه نه ضخیم میزاریم یخچال سفت بشه (اینجا میتونید بیسکوییت رو پودر نکنید و بیسکوییت های کامل رو توی شیر بزنید دو ردیف روی هم بزارید بسکوییت نه شل باشه نه سفت اگه بیسکوییت زیاد خیس نخورده بود بعد از صف دادن چند قاشق شیر روش بریزید.)
در ظرفی کره رو ذوب میکنیم شیرخشک و 180 گرم خامه و پودر قند اضافه میکنیم هم میزیم تا کرم غلیظ بدست بیاد همینکه غلیظ شدحرارت رو خاموش کنید و بریزید روی سطح بیسکوییت بعد از ان شکلات اولکر رو به ترتیب روش قرار بدین حدود 3 قاشق پنیر خامه ای رو با 6 قاشق شیرعسلی خوب مخلوط کنید و توی شکلات رو با این پر کنید و کمی پودر نسکافه بریزید یکساعتی بزارید یخچال تا خوب ببنده بعد با چاقو برش بدین .
هر چی بیشتر توی یخچال بمونه خوشمزه تر میشه .