حلوایی خوشمزه برای مراسم های مذهبی
پنج لیوان ارد نان سنگک الک شده سه ونیم پیمانه شکر یک پیمانه روغن مایع و۱۰۰گرم کره یک ونیم پیمانه اب یک پیمانه گلاب وزعفران وعصاره هل و يا پودر هل به ميزان لازم .
ارد رو بدون روغن تفت داده تا رنگش تغییر کنه بعد روغن و كره رو اضافه کرده دوباره تفت داده تا به رنگ دلخواه برسه کنار گذاشته تا یکم از داغی بیفته . اب شکر رو از قبل باید بجوشانيم وبعد گلاب وعصاره هل و زعفران دم كرده رو اضافه كرده زماني كه شهد و ارد از داغي افتاد با يكديگر مخلوط ميكنيم و تفت داده روي حرارت تا حلوا قنداق پيج شود ، سپس با قيف و ماسوره به دلخواه شكوفه و... ميزنيم