مربا سیب

مربایی خوشمزه با سیب



صندلی خودرو

طرز تهیه:


1 کیلو سیب زرد رو پوست گرفته وبه شکل دلخواه برش بزنید.من حبه ای خرد کردم.حالا سیب ها رو در ظرفی ریخته و به اندازه ای آب بریزید که روی همه سیب ها رو بگیره و نصف لیوان سرکه سفید بریزید و بذارید 1 تا 2 ساعت بمونه.

ریختن سرکه سفید باعث میشه مربا خوشرگ بشه و دیگه لازم نیست آخر پخت بهش آبلیمو اضافه کنید

حالا 800 گرم شکر رو در قابلمه ریخته و 2 لیوان آب اضافه کنید و اجازه بدید شکر در آب حل شده جوش بخوره و شهد کمی قوام بگیره.سیب ها رو تو صافی بریزید 
حتما توجه کنید که رو سیب ها آب نگیرید.  سیب ها روبه شهد اضافه کرده و بگذارید با حرارت ملایم 1 تا 1/5 ساعت بپزه.
اگر میخواهید رنگ مربا کمی به قرمزی بزنه درب قابلمه روحین پخت بگذارید.

دوستان با توجه به اندازه سیب های خردشده به زمان پخت حتما دقت کنید
هرچه اندازه ها بزرگتر باشه زمان بیشتری لازمه.ضمنا مراقب باشین مربا بیش از حد پخته نشه.در انتهای پخت میتونین کمی گلاب اضافه کنید.من نزدم چون عطر خود سیب عالیه.فقط کمی زعفران آب کرده زدم

مربا که سرد شد تو شیشه بریزید ودر یخچال نگهداری کنید.
 




مطلب قبلیلقمه ایزمیر (نوعی باقلوا)
مطلب بعدیحلوا عسلی کشدار
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه